SISTE: Nødetatene i Sør-Øst politidistrikt rykket ut etter melding om en brann som sto i flammer i Drammensfjorden. Vis mer

Person hoppet ut av båt i flammer

Hendelsen fant sted i Drammensfjorden. Mann i 30 årene skal ha fått i seg mye røyk.

Publisert

Nødetatene i Sør-Øst politidistrikt rykket klokka 12:30 ut etter melding om en båt som sto i flammer i Drammensfjorden. Det skrev de på Twitter.

Ronny Johnsen befant seg i nærheten av stedet, og det var han som varslet nødetatene.

- Vi var ute med seilbåten da jeg plutselig så masse røyk og flammer. Da snudde vi og kontaktet politiet med en gang, sier Johnsen.

En mann i 30-årene ble plukket opp av vannet. Vedkommende hadde selv hoppet ut av båten.

- Vi samlet masse redningsvester for vi viste ikke hvor mange som befant seg på båten. Senere så vi at en person ble plukket opp av en annen båt, og han hadde fortalt at det kun var han som hadde vært ombord, forteller Johnsen til Dagbladet.

Klokka 12:58 skriver politiet på Twitter at en person blir tilsett av ambulanse. Vedkommende skal ha fått i seg en del røyk.

Videre skriver de at det er mye røyk på stedet og beboere i nærheten blir oppfordret til å holde vinduer og dører lukket.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer