Person i 20-årene etterlyst i Øyer-drapet

Mistenkte har en relasjon til avdøde, sier politiet. Bolig gjennomsøkes.

BOLIG GJENNOMSØKES:  Politiet gjennomsøker i dag en bolig i Øyer i forbindelse med det de nå mener er en drapssak. Foto: Thomas Rasmus Skaug
BOLIG GJENNOMSØKES: Politiet gjennomsøker i dag en bolig i Øyer i forbindelse med det de nå mener er en drapssak. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER/OSLO(Dagbladet): En person i 20-årene har status som mistenkt i saken etter at politiet fant en død mann på et bål ved Hafjell torsdag. Det opplyser politiet i en pressemelding søndag ettermiddag.

Politiet gjennomsøker i dag en bolig i Øyer i forbindelse med saken. Det melder NRK. Boligen ligger bare noen kilometer unna funnstedet, og like ved E6 mellom Lillehammer og Øyer. Huset ligger i et skogsområde, og Kripos deltar i arbeidet med å granske boligen.

Sikre på drap - På bakgrunn av den foreløpige rapporten fra obduksjonen mener vi nå å være sikre på at det dreier seg om et drap. Vi kan ikke, av hensyn til etterforskingen, gå ut med hva rapporten sier om den direkte dødsårsaken, skriver politimester Olav Sørby i Gudbrandsdalen i en pressemeldingen. 

Kan være flere involvert Ut fra de opplysninger politiet nå sitter på, etter foretatte vitneavhør og opplysninger for øvrig, er den videre etterforskning rettet i en bestemt retning.

- Vi har en person i 20-årene som har status som mistenkt i saken. Mistenkte er etterlyst. Vi kan imidlertid ikke utelukke at det kan være andre involverte i saken, skriver de videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.