<strong>FALLSKJERMULYKKE:</strong> En person er livløs etter en fallskjermulykke på Sola i Rogaland. Personen er fraktet til Universitetsykehuset i Stavanger med alvorlige skader. Foto: Ronny Hjertås
FALLSKJERMULYKKE: En person er livløs etter en fallskjermulykke på Sola i Rogaland. Personen er fraktet til Universitetsykehuset i Stavanger med alvorlige skader. Foto: Ronny Hjertås Vis mer

Person livløs etter fallskjermulykke på Sola

Fraktes nå til Universitetsykehuset i Stavanger med alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person er livløs etter en fallskjermulykke på Sola i Rogaland.

- Fallskjermhopperen er fraktet til Universitetsykehuset i Stavanger. Skadene er foreløpig uklare men alvorlige, sier operasjonsleder Tom Henrik Knudsen i Rogaland politidistrikt.

Det jobbes intenst på stedet i forsøk på å komme i kontakt med vitner

- Skjermen har åpnet seg som normalt, men ulykken skal ha skjedd under landingen. Vi jobber nå på spreng med å komme i kontakt med vitner. Situasjonen er foreløpig uavklart og alvorlig, sier Knudsen til Dagbladet.

Ulykken skjedde i forbindelse med et hopp i regi av fallskjermklubben. Politiet fikk melding om saken klokken 12.35, opplyser operasjonslederen til NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer