Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person pågrepet etter skyting i Oslo

Politiet har pågrepet en person i forbindelse med skytingen mot en pub i Oslo fredag.

PERSON PÅGREPET:  Flere skudd ble avfyrt mot Calles mat og vinhus i Hausmanns gate i Oslo fredag kveld. Politiet har nå gjort en arrestasjon i saken.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PERSON PÅGREPET:  Flere skudd ble avfyrt mot Calles mat og vinhus i Hausmanns gate i Oslo fredag kveld. Politiet har nå gjort en arrestasjon i saken.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Personen er ikke knyttet til hendelsen, men det er andre ting som gjør at vi har en pågripelse, sier leder av etterforskningsavsnittet for organisert kriminalitet Gunnar Thoresen til Aftenposten.

– Vedkommende ble pågrepet i sitt hjem i Oslo, utover det vil vi ikke si noe mer om alder, nasjonalitet eller kjønn, sier Thoresen til NTB.

Etterforskningen videre vil dreie seg om å finne et motiv bak hendelsen. Det jobbes med en teori om at hendelsen kan ha vært en bevisst handling mot utestedet.

– Det er neppe tilfeldig at noen velger å skyte inn i et lokale fullt av mennesker. Vi vil tro det er en beskjed som blir gitt, sier Thoresen.

Politiet mener det bare var flaks at ingen ble truffet da det ble avfyrt en rekke skudd mot puben Calle's Mat og Vinhus i Hausmanns gate i Oslo rundt klokka 17.42 fredag.

Politiet undersøker flere konkrete miljøer etter skytingen, og har avhørt et tosifret antall vitner. (©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!