Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person pågrepet og siktet etter dødsfall i Trøndelag

Mann funnet død i Melhus i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er pågrepet og siktet etter at en mann i går ble funnet død i Melhus sør for Trondheim, melder Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

- Vi jobber med å finne ut mer om vedkommendes rolle i saken, men etterforsker fortsatt bredt, skriver politijurist Jørgen Aunet.

Det var klokka 12.58 i går at en mann i 30-åra ble funnet død på en adresse i tettstedet Ler, han ble erklært død på stedet.

Etterforskningen er omfattende og har pågått over natta. Kriminalteknikere har undersøkt åstedet siden igår, mens politiet har avhørt vitner.

- Politiet følger flere tråder, men av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gå i detalj om hva vi jobber med, skriver Aunet.

Etterforskerne har mottatt flere tips fra publikum, og ønsker flere. Folk med opplysninger kan ringe 73 48 94 00.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling