Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person påkjørt av toget på Vestfoldbanen - omkom

En person er omkommet etter at vedkommende ble påkjørt av toget på Skoppum i Horten kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er omkommet etter å ha blitt påkjørt av toget på Skoppum i Horten kommune på Vestfoldbanen torsdag morgen.

Det bekrefter Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

- Vedkommende ble bekreftet omkommet på stedet, men vi ønsker ikke si noe mer om personen før vi får varslet pårørende, sier operasjonsleder Kjetil Indahl i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Personen som omkom skal ha blitt påkjørt av toget noen hundre meter sør for selve togperrongen og stasjonsområdet, ifølge Indahl. Hvorfor vedkommende oppholdte seg på skinnene, eller skulle krysse dobbeltsporet, kan ikke politiet gi svar på på nåværende tidspunkt.

Det var toglederen selv som varslet politiet om påkjørselen klokka 06.38. Politiet er ved 07.30-tida fremdeles på stedet.

Påkjørselen har stengt Vestfoldbanen mellom Tønsberg og Holmestrand. Skoppum stasjon er stoppet mellom. Strekningen kommer til å være stengt fram til rundt klokka ni som følge av ulykken, opplyser Bane Nor, ifølge NTB.

NSB organiserer busstransport, men det må påregnes forsinkelser, heter det videre.

Det er ikke noen planovergang på stedet eller i umiddelbar nærhet til stedet hvor ulykken skjedde.