Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person savnet etter båtulykke i Telemark

Båt gikk på land.

SØK: Frivillige på vei ut for å søke etter en savnet person etter båtulykken i Kragerø. Foto: Paul Paiewonsky
SØK: Frivillige på vei ut for å søke etter en savnet person etter båtulykken i Kragerø. Foto: Paul Paiewonsky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letemannskaper søkte lørdag ettermiddag etter en person som var meldt savnet etter at en båt gikk på land i Kragerø i Telemark.

Politiet ble varslet om ulykken klokka 14.46 lørdag ettermiddag.

Det var AMK-sentralen i Telemark meldte om båten som hadde kjørt på land på Øya i Kragerø. Føreren var i god behold, men meldte at han savnet en passasjer om bord.

- Vi er i gang med søk i området. En ferje, en redningsskøyte, brannmenn dykkere og politi er på stedet. I tillegg er en redningsskøyte til på vei og det vil også bli sendt et Sea King redningshelikopter til stedet, sier vakthavende redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling