Person siktet for drap i Buskerud

Død person funnet i utbrent bil i Buskerud i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har siktet en person for drap etter at en død person onsdag formiddag ble funnet i en utbrent bil i Lier kommune i Buskerud.

- Saken har vært etterforsket gjennom hele dagen og natten. På bakgrunn av de opplysninger som har fremkommet, har politiet siktet en person for drap. Vedkommende har nær relasjon til den antatt avdøde, opplyser operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt.

Han kunne ikke natt til torsdag overfor NTB opplyse hvilket kjønn avdøde og den siktede har, om den siktede har blitt avhørt eller når siktede eventuelt blir fremstilt for varetektsfengsling.

- Vi kommer med mer informasjon innen klokken 12 torsdag formiddag, sier Hunshamar.

Funnet av turgåere - På grunn av etterforskningen kan ikke politiet på nåværende tidspunkt si noe mer om blant annet kjønn, alder og relasjon mellom avdøde og siktede. Det vil ikke bli gitt ytterligere informasjon i natt, opplyser Hunshamar.

Det var klokken 9.55 onsdag morgen at turgåere varslet politiet om at det ulmet i en bil som sto på en parkeringsplass på Tranby i Lier.

Brannvesen og politi fant en død person i den utbrente bilen. Bilen var så utbrent at det ikke var umulig å identifisere den døde personen.

Kripos - Avdøde ble obdusert onsdag ettermiddag. Den foreløpige tilbakemeldingen er at det ikke er mulig å fastslå dødsårsak. På nåværende tidspunkt foreligger ikke endelig identifikasjon, men politiet har likevel gode holdepunkter for hvem avdøde er, opplyser Hunshamar.

Lier lensmannskontor har ansvaret for etterforskningen. Kripos bistår politiet med teknisk bistand i saken.

(NTB)