Person sporløst forsvunnet etter at han ble skambanket og lempet i bil

Politiet mistenker at noe alvorlig har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En person skal natt til søndag ha blitt skambanket av tre menn i Skien før han ble lempet inn i en bil og kjørt vekk. Politiet vet ikke hvor personen er.

- Vi vet ikke hvem personen er eller hvor vedkommende nå befinner seg, opplyser operasjonsleder Gunnar Ramslien i Telemark politidistrikt søndag ettermiddag.

Politiadvokat Gunstein Bjørgum sier til NTB at de etterforsker saken for fullt og at de er veldig interessert i vitneobservasjoner i saken. Politiet har sjekket legevakten og sykehus i området uten resultat.

Sett av vitne

- Vi vet strengt tatt ikke om vedkommende ligger i en grøftekant eller om han er kjørt hjem, sier Ramslien til Telemarksavisa.

Episoden skjedde i krysset mellom Sandviksvegen og Øvre Skottlandsveg, ikke langt fra Skien sentrum ved halv ett-tiden natt til søndag. Et vitne ringte til politiet og fortalte at en person ble banket opp og lempet inn i en bil.

- Vi har vært på stedet og har funnet blodspor. Det styrker vår mistanke om at noe alvorlig har skjedd, sier politiadvokat Bjørgum.

Vil ikke samarbeide

Bilen, en eldre rød BMW, tilhører en lokal kjenning av politiet og har ifølge Telemarksavisa vært sett på åstedet for flere voldsepisoder tidligere i Skien.

Politiet dro hjem til bileieren og pågrep ham sammen med to andre menn.

De tre mennene fra Skien stiller seg uforstående til pågripelsen og hendelsen, men er alle siktet for legemsbeskadigelse.

De tre mennene er fra Skien og er henholdsvis 17, 21 og 25 år gamle. De tre blir avhørt av politiet søndag, men har så langt ikke villet samarbeide med politiet.

(NTB)