Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Personbil skjøvet foran vogntog på E6

En kvinne i 60-årene og en jente slapp fra det med lettere skader, da bilen deres ble skjøvet foran et vogntog i halvannen kilometer på E6 ved Sarpsborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen og den tre år gamle jenta var på vei sørover i nærheten av Eidetunnelen da bilen deres ble påkjørt av vogntoget, melder TV 2.

- Kvinnen har forklart at bilen hennes ble påkjørt i venstre felt da vogntoget skiftet felt før tunnelen. Bilen er trolig dyttet cirka 1,5 kilometer før ferden stanset. sier operasjonsleder Ronny Årstein i Østfold politidistrikt.

Politiet har sikret seg en video av ulykken fra Vegvesenet og etterforsker hendelsen. Vogntogsjåføren, en ukrainer i 40-årene, er pågrepet og fremstilles for rutinemessig blodprøve.

- Det er ikke noe som umiddelbart indikerer promille, men vi tar blodprøve for å utelukke bruk av alkohol eller medikamenter, forklarer Årstein.

Politiet vet foreløpig ikke hvorfor det tok så lang tid før den farefulle ferden stoppet. Eidetunnelen ble stengt i sørgående retning etter ulykken, som skjedde litt før klokken 21 søndag kveld.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling