- Personlig har jeg gitt opp Korsberg for lenge siden

Per Sandberg langer ut mot Frp-kollega.

STRIDSLYSTEN: Frp-nestleder Per Sandberg navngir og omtaler flere Frp-kolleger i sterke ordelag i boka - og holdt fram med det under pressekonferansen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
STRIDSLYSTEN: Frp-nestleder Per Sandberg navngir og omtaler flere Frp-kolleger i sterke ordelag i boka - og holdt fram med det under pressekonferansen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag er det offisiell slippdag for Per Sandbergs biografi «Mot min vilje - oppklaring av et politisk liv», og Frp-nestlederen stilte til pressekonferanse hos forlaget.

Det gikk særlig ut over stortingskollegaen Øyvind Korsberg (Frp), som sitter på Stortinget for Troms.

- Jeg har ingen problemer med å sitte i stortingsgruppa sammen med Korsberg. Politisk er det ikke noe problem, personlig har jeg gitt ham opp for lenge siden, sier Sandberg til Dagbladet.

Har skapt støy Et massivt presseoppbud ville høre Sandbergs egne ord om den omstridte boka, der Frp-nestlederen blant annet tar et kraftig oppgjør med sin egen partileder.

- Jeg var forberedt på at boka kom til å skape støy, men jeg er overrasket over at den har fått så mye oppmerksomhet, sa Sandberg innledningsvis. 

Mye av innholdet ble omtalt i løpet av gårsdagen; flere av Sandbergs partifeller blir omtalt i krasse ordelag - inkludert partileder Siv Jensen.

Forfatteren selv viser til at han har vært Frp-politiker i 16 år, og at det bare skulle mangle at han har havnet i konflikter i løpet av årenes løp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer