Personligheten som avslører narsissisten

Narsissisten triller oss rundt lillefingeren under intervjuet, og sklir ofte rett inn i den stillingen de ønsker. Slik kan man avsløre dem på arbeidsplassen, ifølge eksperter.

SELVSIKRE: Narsissister er flinke til å snakke seg selv opp, og blir ofte valgt ut i et intervju. Men ifølge ekspertene, er det visse roller og bransjer hvor man har større sannsynlighet for å møte på dem. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
SELVSIKRE: Narsissister er flinke til å snakke seg selv opp, og blir ofte valgt ut i et intervju. Men ifølge ekspertene, er det visse roller og bransjer hvor man har større sannsynlighet for å møte på dem. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer