Petar Vukicevic permittert etter oppvaskmøte

Grillet om omstridte e-poster i dag.

HJEMME I NORGE: Petar Vukicevic er tilbake fra treningsleir i Sør-Afrika, og var i et møte med Friidrettsforbundet i dag. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
HJEMME I NORGE: Petar Vukicevic er tilbake fra treningsleir i Sør-Afrika, og var i et møte med Friidrettsforbundet i dag. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petar Vukicevic har forklart seg for Friidrettsforbundet i dag. Det bekrefter hans advokat Vidar Strømme overfor Dagbladet.

Den profilerte treneren permitteres mens etterforskningen av ham pågår.

- Petar permitteres mens undersøkelsene til Friidrettsforbundet pågår. Det er naturlig og i alles interesse. Vi er enige om å komme til bunns i saken, og vi er glade for at Antidoping Norge vil gjennomføre granskningen, sier Strømme til Dagbladet.

Bråket startet da Vukicevic i et intervju med Dagbladet bekreftet at han hadde forhørt seg om forbudte stoffer, som Dagbladet publiserte i sin helhet i forrige uke. Dette skjedde fra 2001 - 2003, og Vukicevic har bekreftet at han forhørte seg hos trenerkompisen Srdjan Djordjevic.

Vukicevic selv vil ikke kommentere saken i dag, ifølge hans advokat.

Vil samarbeide Til stede på møtet var friidrettspresident Svein-Arne Hansen, generalsekretær Kjetil Hildeskor i Friidrettsforbundet, Petar og hans advokat.

- Vi vil samarbeide på alle punkter, understreker Strømme overfor Dagbladet.

Vukicevic har hevdet at e-postene der han forhører seg om veksthormoner og testosteron, som Dagbladet publiserte i sin helhet på lørdag, er manipulert av ekskona. Hun nekter for dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer