Petter er lønnsvinner

Men storebror Henning tjener ingenting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Petter og Henning Solberg deltar begge i VM-sirkuset i rally. Petter er verdensmester og lønna er deretter. I fjor kunne likningsføre en inntekt på 2,7 millioner kroner, men sannheten er nok langt høyere.

Han meldte flytting til skatteparadiset Monaco i fjor, noe som forklarer hvorfor inntekten ikke er høyere.

Ingen av Solbergs rådgivere vil si noe om hva nordmannen tjener, men det er tidligere antydet at han har en årslønn på rundt 30 millioner kroner fra Subaru.

Storebror Henning Solberg har ikke hatt samme suksess i rallysporet. Lønna er deretter. Inntekten er null, det samme er formuen, mens skatten er rundt 14 000 kroner.

Nye inntekter

Tidligere skiløpere som Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang forvalter pengene de tjente som utøvere godt. Dæhlie var kongen i sporet, men er også konge i forretningslivet. I fjor var skattbar inntekt 14,4 millioner kroner. Formuen er nå på over 45 millioner kroner.

Ulvang har slått seg opp på sokker og lange underbukser. Det blir penger av det også. Selv om inntekten var skarve 309 000, så er formuen på over 15 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer