Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Petter Stordalen og Gunhild Stordalen bor på luksushotellet i Dubai som står i flammer, men er i sikkerhet

Feirer jul og nyttår i Dubai.

 ER PÅ JULEFERIE I DUBAI: Petter Stordalen og kona Gunhil Stordalen bor på hotellet som står i brann opplyser hans talsperson. Foto: Scanpix
ER PÅ JULEFERIE I DUBAI: Petter Stordalen og kona Gunhil Stordalen bor på hotellet som står i brann opplyser hans talsperson. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hotellkongen Petter Stordalen og kona Gunhild Stordalen bor på The Address Downtown hotell.

- Det er riktig at de bor på hotellet, men begge er i sikkerhet, forteller Stordalens talsperson Bettina Flatland til Dagbladet.

Paret Stordalen skal ha reist på juleferie til Dubai, og det er usikkert når de er ventet tilbake. De ønsker ikke å kommentere saken, opplyser Flatland.

Paret la tidligere i dag ut et bilde av seg selv på Facebook foran Burj Khalifa hvor de ønsket alle et godt nyttår, men bildet er nå slettet.

Ingen skadet Folk skal ha blitt evakuert uten problemer fra bygningen og omkringliggende bygninger. Myndighetene i Dubai hevder å ha kontroll over brannen.

Al-Arabiya skriver at sterk vind skaper problemer med slukningsarbeidet, og det skal også være grunnen til at brannen har spredt seg.

- Ingen er skadd, takk Gud. Dette vil ikke påvirke den planlagte nyttårsfeiringen, sier majorgeneral Rashed al-Matrushi, leder for sivilforsvaret i Dubai, til fjernsynskanalen Al-Arabiya. Ifølge myndighetene i Dubai startet brannen i 20. etasje på hotellet. TV-bildene viser dramatiske bilder fra utsida av bygningen der flammene spredte seg raskt.

Det er også tatt i bruk fly i slukningen. Bygningen ligger rett ved Burj Khalifa Tower som er verdens høyeste bygning. Her var det også planlagt oppskytingen av nyttårsraketter denne kvelden og mange var samlet for å se på, forteller vitner.

Nordmenn på stedet - Jeg håper det går bra med alle der inne, for folkene på vårt hotell sier at hotellet var fullbooket i kveld, sier Terje Vatle til Dagbladet.

Han befinner seg nå i Burj Khalifa, et nabohotell, sammen med kjæresten. De sto og tok bilder mot luksushotellet da brannen startet.

- Vi sto og så på det stedet, og så dukket det opp noe i bakgrunnen som vi ikke skjønte hva var. Det var en brann. Den starta ganske langt nede, men spredte seg raskt vertikalt, nedover, og så til siden. Vi vurderte selv om vi skulle evakuere, sier Vatle til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media