MØTEPLASS: Det svære nettstedet Craigslist har annonser for nær sagt alt - inkludert «tilfeldige møter». Faksimile: CRAIGSLIST
MØTEPLASS: Det svære nettstedet Craigslist har annonser for nær sagt alt - inkludert «tilfeldige møter». Faksimile: CRAIGSLISTVis mer

Philip (42) inviterte til sexorgie hos nabokona

Utga seg for å være «40-årig fotballmamma med en fantasi jeg vil oppfylle».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Familiemannen Philip Conran (42) fra Hartford i Connecticut er siktet for å ha lokket en horde kåte menn hjem til nabokona gjennom en falsk sexannonse på nettstedet Craigslist. I tillegg må han svare for at en av mennene dro til feil adresse og antastet ei jente der, skriver ABC News.

GruppesexDet var i begynnelsen av denne måneden Conran la ut annonsen, med navnet «Leter etter lyst», på det svære nettstedets seksjon for «tilfeldige møter». Der utga han seg for å være «en 40-årig gift fotballmamma med en fantasi jeg vil oppfylle». Fantasien var «å tilfredsstille så mange jeg kan før jeg går på jobb!», ifølge arrestordren.

Conran oppga den fantasifulle kvinnens adresse i annonsen. Adressen tilhører imidlertid en nabokvinne han lenge har vært i konflikt med, og som slett ikke har kunngjort noe gruppesexønske.

Responsen lot ikke vente på seg. I løpet av de neste dagene banket påfallende mange menn på døra hos den forbausede nabokvinnen, som etter hvert ble klar over annonsen på Craigslist. Til slutt ble pågangen så stor at hun måtte få svogeren til å stå vakt for å avvise de kåte mennene og skrive ned bilenes registreringsnumre.

Kvinnen sporet selv opp Conrans falske annonse, og politiet fant IP-adressen hans, for så å pågripe ham. Han er for tida løslatt mot en kausjon på 440 000 kroner, men møtte opp i retten i dag og ble servert en siktelse som bl.a. omfatter trakassering, brudd på privatlivets fred og bistand til utuktig framferd.

- DysleksiSistnevnte tiltalepunkt er tatt med fordi en av mennene som kom til nabolaget på grunn av annonsen, dro til feil adresse og antastet ei 18-årig jente. Denne mannen er nå selv tiltalt, men forsvareren hans skylder bl.a. på psykiske problemer og dysleksi.

Småbarnsfaren Conran, som er utdannet kokk, men for tida arbeidsløs etter en ryggoperasjon, har så langt ikke svart på siktelsen, og ville ikke gi noen kommentarer til pressen utenfor rettssalen i dag. Han må møte i retten igjen 7. mai, ifølge lokalavisa Hartford Courant.

Politiet er forbløffet over at så mange menn responderte på annonsen, enten ved å møte opp på døra, ringe eller kjøre forbi kvinnens hus.

- Vi sa til hverandre: «Økonomien må være verre enn vi tror, når alle disse tilsynelatende sunne og friske mennene er villige til å slippe alt og dra til dette nabolaget en mandag morgen,» sier politimester James Strillacci ved Hartford-politiet til AP.

Kvinnen som bor på annonseadressen, ønsker inntil videre ikke å uttale seg til media. Det er så langt uklart hva den opprinnelige konflikten mellom henne og Conran besto i.

Dette er ikke første gang Craigslist kommer i søkelyset i en kriminalsak. I fjor ble medisinstudenten Philip Markoff (24) arrestert for drapet på en 26-årig massør han møtte på Craigslist, og i fjor ble Michael John Anderson dømt til livsvarig fengsel for drapet på en 24-årig student han lurte hjem til seg under dekke av å være en kvinne som søkte barnevakt.

TILTALT: Philip Conran (42)
TILTALT: Philip Conran (42) Vis mer