«Pianomannen» er fortsatt identitetsløs

Tips fra polsk pantomimeartist stemte ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet trodde de hadde fått et gjennombrudd i etterforskningen for å avdekke hvem mannen som ble funnet dryppende våt på en strand i England i april er.

Hvem den tause og redde mannen, som i media omtales som «Pianomannen» fordi han spiller på piano og tegner flygel når han skal kommunisere, er likevel forblitt et mysterium.

En 33-år gammel polsk pantomineartist som oppholdt seg ulovlig i Italia, så bildet av ham og gikk til politiet i Roma. Han var overbevist om at han hadde jobbet med «Pianomannen» i Nice, og at hans egentlige navn var Steven Villa Masson.

Det avviste imidlertid Massons søster. Hun skal ha sett broren i Frankrike. Dermed er den mystiske mannen fortsatt identitetsløs, men politiet undersøker over tre hundre andre identiteter - «Pianomannen» kan være en av disse.

Foreløpig er mannen fremdeles innlagt på Medway Maritime Hospital. Lite tyder på at han snart blir i stand til å fortelle hvem han er. Heller ikke tolker fra Polen, Latvia eller Litauen som ble hentet inn til sykehuset, fikk kontakt med mannen.

• Les også: Tegnet svensk flagg da han ble funnet

Polsk pantominekunstner: Var sikker på Pianomannens identitet. Foto: Scanpix
Polsk pantominekunstner: Var sikker på Pianomannens identitet. Foto: Scanpix Vis mer
Pianomannen: