DØDSDØMT: Blandingshunden Picasso var så ansiktsskjev at ingen ville ha ham. Så ble hundepasseren forelsket i ham. Nå tar han nettet med storm og får operasjon og ny eier. Du kan følge Pablo og Picasso her: https://www.instagram.com/luvabledogrescue  Video: KVAL /CNN Vis mer<... Vis mer

Hundene var sendt til avlivning

Picasso skulle avlives. Utseendet ble redningen

Ingen ville kjøpe Picasso og broren. Nå har hundene tatt nettet med storm, og nye eiere står i kø. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Picasso ble født med en misdannelse i kjeven, noe som førte til at eieren ikke klarte å selge Picasso. Men Picasso var ikke alene, han hadde også en bror, Pablo.

Begge hundene havnet på en dødsliste i California - de skulle avlives. Men så fikk Liesl Wilhardt, daglig leder på Luvable Dog Rescue i Oregon, øye på dem.

Se Picasso i videoen øverst i saken.

Forelsket seg

Wilhardt tar ofte hunder til seg og forelsket seg i Picasso med en gang hun så ham. Men Picasso var ikke alene, han og broren, Pablo, hadde vært sammen siden fødselen og begge trengte hjelp.

- Jeg tar begge to, sa Wilhardt.

- Jeg kunne ikke se for meg å la et familiemedlem bli igjen, forteller Wilhardt til Dagbladet.

Picasso har fått navnet sitt etter den verdensberømte kunstneren som blant annet er kjent for sine kunstverk som viser forvridde ansikter.

- Picasso er virkelig en kjærlig og spesiell gutt, sier Wilhardt til Dagbladet.

Tok av på nettet

Vel hjemme i Oregon sammen med hundene, la Wilhardt ut bilder og videoer av Picasso og Pablo på nettet. Hun ønsket å dele historien, og tusenvis av følgere ble umiddelbart forelsket i den gripende historien.

Thank you @kelly_beal_photography 💜 For this gorgeous photo of Picasso!!!💜

Et innlegg delt av Luvable Dog Rescue (@luvabledogrescue)

- Jeg tror de vet at de er elsket, og det er alt som betyr noe, sier Wilhardt til Dagbladet.

Begge hundene er friske, og til tross for den vridde kjeven, har Picasso ikke hatt problemer med å verken spise eller drikke. Nå må Picasso ha en operasjon fordi en tann har laget et hull på den ene siden av den vridde kjeven.

Donasjoner til operasjonen strømmer inn og folk står nå i kø for å kjøpe Picasso. og Pablo.