Piker mot Jens

Pikenes Jens møter motstand: I går ble aksjonsgruppa Piker mot Jens dannet. Med utringete topper håper pikene å overtale Ap's parlamentariske leder til å snu i gasskraftsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi må bruke det vi har for å overtale Jens slik at han snur i gasskraftsaken, sier de fem pikene og skyter fram puppene under utringete blårutete topper.

I surt østlandsvær vrenger de av seg jakkene for å vise fram de nye, sexy toppene med påskriften «Piker mot Jens».

Ikke bare utseendet

De fem, som alle tilfeldigvis er tilknyttet Natur og Ungdom og som alle tilfeldigvis er blondiner, er skuffet over pikenes Jens i Arbeiderpartiet. Nå oppfordrer de alle andre piker i landet til å være like skuffet, og til å bli med på den lettkledde aksjonen. Allerede i dag, 8. mars, vil de dele ut Piker mot Jens-buttons - til andre skuffede småpiker. Blondinene etterlyser nemlig intelligens:

- Selv for oss er det ikke bare utseendet som teller. Det nytter ikke å være deilig når du er så dum som Jens er nå, framholder blondinene og fortsetter:

- Gasskraftverk er usexy og gammeldags. Vi har mer sans for trendy vindmøller.

Strøm til hårføneren

Blondinenes argumenter mot gasskraftverk er hardtslående:

Været er ille nok som det er.

- Det er ikke lett å få til påkledningen i uvær og orkan, påpeker nestleder i Natur og Ungdom, Elin Lerum Boasson. Pikene vil ha varme somrer (slik at vi kan gå lettkledde), kalde vintre (slik at vi ikke går glipp av afterski-en). Dessuten vil de ikke ha oppvarmete oppkjørsler, men et barskt mannfolk som måker snøen vekk i stedet.

- Så lenge vi har strøm til hårføneren, holder det lenge for oss, mener de.

MOT JENS: (f.h.) Elin Lerum Boasson, Tine Larsen, Rikke Dahl Monsen, Stine Lundgren og Kjersti Album.