Piloten kastet Juliette (15) av flyet på grunn av adferdsproblemer: Mente det var ubehagelig å fly med den autistiske jenta

Moren vil saksøke flyselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donna Beegle var på vei fra Huston til Portland med sin 15 år gamle datter Juliette Forbes da piloten bestemte seg for å lande flyet i Salt Lake City.

Familien ble så tvunget til å forlate flyet, melder KOIN.

United Airlines-piloten mente det var ubehagelig å fly med den autistiske jenta om bord, og gjorde derfor et nødstopp.

Spurte etter mat til datteren Moren merket at 15-åringen var sulten og visste at dattera kunne bli opprørt om hun ikke fikk i seg mat. Beegle spurte derfor kabinpersonalet om det var mulig å kjøpe et varmt måltid.

Varm mat var bare tilgjengelig for passasjerer på første klasse, og flyvertinnen fortalte Beegle at hun ikke kunne gjøre et unntak - selv om hun skulle betale for det.

Den autistiske jenta fikk til slutt noe å spise etter at Beegle forklarte for flyvertinnen at datteren var kresen på mat, men om hun fikk noe varmt å spise ville hun forbli rolig under flyturen.

Annonserte nødstopp Kort tid etter annonserte piloten at de kom til å gjøre et nødstopp i Salt Lake City på grunn av en passasjer om bord i flyet med «atferdsproblemer».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer