Piloten kastet Juliette (15) av flyet på grunn av adferdsproblemer: Mente det var ubehagelig å fly med den autistiske jenta

Moren vil saksøke flyselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donna Beegle var på vei fra Huston til Portland med sin 15 år gamle datter Juliette Forbes da piloten bestemte seg for å lande flyet i Salt Lake City.

Familien ble så tvunget til å forlate flyet, melder KOIN.

United Airlines-piloten mente det var ubehagelig å fly med den autistiske jenta om bord, og gjorde derfor et nødstopp.

Spurte etter mat til datteren Moren merket at 15-åringen var sulten og visste at dattera kunne bli opprørt om hun ikke fikk i seg mat. Beegle spurte derfor kabinpersonalet om det var mulig å kjøpe et varmt måltid.

Varm mat var bare tilgjengelig for passasjerer på første klasse, og flyvertinnen fortalte Beegle at hun ikke kunne gjøre et unntak - selv om hun skulle betale for det.

Den autistiske jenta fikk til slutt noe å spise etter at Beegle forklarte for flyvertinnen at datteren var kresen på mat, men om hun fikk noe varmt å spise ville hun forbli rolig under flyturen.

Annonserte nødstopp Kort tid etter annonserte piloten at de kom til å gjøre et nødstopp i Salt Lake City på grunn av en passasjer om bord i flyet med «atferdsproblemer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.