Passasjerfly styrtet i boligområde i Pakistan:

Piloten på ulykkesflyet: - Mayday, mayday, mayday

Et passasjerfly med 107 personer om bord styrtet i Pakistan fredag. Ingen overlevde, ifølge borgermesteren er det ingen overlevende.

SKAL VÆRE LYDLOGG: Piloten på flyet fra Pakistan International Airlines (PIA), som styrtet utenfor Karachi fredag ettermiddag, meldte fra til kontrolltårnet om tekniske problemer kort tid før flyet styrtet fredag ettermiddag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kontrolltårnet på Jinnah International Airport skal ha mistet kontakt med Pakistan International Airlines-flyet, kun minutter før landing.

- Det siste vi hørte fra piloten var at de hadde et eller annet teknisk problem. Det er en veldig tragisk ulykke, sier talsmann for flyselskapet Abdullah H. Kahn, ifølge Sky News.

Ifølge CNN skal piloten ha meldt fra om at han ønsket å foreta en såkalt "go-around", en landingsmanøver der flyet snur, flyr til en viss høyde og avventer bekreftelse på at deter trygt å lande.

- Mayday

Et opptak av det som skal være den siste samtalen mellom piloten og kontrolltårnet, kort tid før flyet styrtet ned i et boligområde i nærheten av flyplassen, forteller om dramatikken som utspilte seg i cockpit:

Kontrolltårnet: Virker å snu mot venstre

Piloten: Vi fortsetter rett fram. Vi har mistet motorkraften

Kontrolltårnet: Rullebane tilgjengelig

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer