Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Piloter startet slåsskamp i lufta

Foran øynene på 106 passasjerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det var en krangel om seksuell trakassering som førte til at de to pilotene på Air India-maskinen til slutt så rødt.

Passasjerene ble vitner
Krangelen utartet seg til et basketak mellom de to, skriver BBC.
Slåsskampen startet i cockpit, og kamphanene endte etterhvert ute i kabinen samtidig som at flyet var i lufta, på vei fra Emiratene til Dehli natt til søndag.

Det var 106 passasjerer om bord som ble vitne til slåssingen. Kabinbesetningen grep etterhvert inn i kampen, som startet med beskyldninger om at pilotene hadde trakassert en 24 år gammel kvinne i besetningen.

Klaget på hverandre
Kvinnen leverte en klage på pilotene med en gang flyet var på bakken, hvor hun skrev at hun skulle ha blitt slått og trakassert.

Pilotene skal ha levert inn en egen klage hvor de påsto at anklagen mot dem var et forsøk på å flytte fokus vekk fra det som egentlig skulle ha skjedd, nemlig at et mannlig medlem av besetningen skal ha vært en fare for sikkerheten under flyturen.

Ingen ble alvorlig skadd under den luftige slåsskampen, men den ene piloten og en kvinnelig kabinansatt forlot flyet med blåmerker etter basketaket.

Indisk politi etterforsker saken, det samme gjør Air India, som har satt hele besetningen som var involvert på bakken, iføge DPA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling