Pils og pizza for landslaget

LAKANEN (Dagbladet): Tirsdag fikk gutta være oppe halve natta. I går tok Nils Johan Semb gjengen ut på by4n. EM-kost: Pils og pizza.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange tror kanskje Semb har blitt splitter pine gal, men sjøl sier han at det ligger fornuft bak den litt usportslige livsstilen.

- Det er viktig at det ikke blir for stereotypt, at vi bryter opp litt. Gutta har godt av å gjøre forskjellige ting, sier Semb.

At de 22 i troppen har fått litt promille i kroppen er ifølge Semb ingen grunn til å være bekymret for EM-troppens helse bare to dager før Norge kan gå til kvartfinale med seier mot Jugoslavia.

- Vi er alltid godt forberedt. Mot Spania traff vi innertieren, sier Semb.

Landlsagssjefen vet selvsagt alt som er verd å vite om EM-motstander Jugoslavia. Han tror ikke det blir lettere enn sist.

- De spiller litt mer individuelt spill og bytter på lag og formasjoner mer enn Spania, sier Semb.

Jugoslavia lå under 0-3 mot Slovenia tirsdag, og ble utskjelt i hjemlandet etter EM-oppvarmingen som besto av dårlige resultater på turne mot svake lag.

- Jeg har fulgt Jugoslavia i EM-kvaliken, der de imponerte i kanskje den aller sterkeste gruppa.

Semb innrømmer at de norske spillerne var høyt oppe etter seieren tirsdag. Og han tror selvtilliten er høyere enn noensinne.

- Det er viktig at spillerne ikke lar seg lure av de dårlige resultatene på Jugoslavias Asia-turne, og det tror jeg spillerne skjønner, sier Semb.