- Pinlig av Anundsen

Abid Raja (V) har flere spørsmål til justisministeren.

PINLIG: Medlem av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, Abid Raja, mener justisministerens svarbrev til komiteen han ledet i forrige periode, er pinlig. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PINLIG: Medlem av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, Abid Raja, mener justisministerens svarbrev til komiteen han ledet i forrige periode, er pinlig. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er ganske trygg på at denne saken ikke er over, sier Abid Raja (V), som sitter i Stortingets kontrollkomité, til Dagbladet etter et sein fredagsmøte i komiteen.

At komiteen ikke kunne ta helg og juleferie tidligere, skyldes at justisminister Anders Anundsen (Frp) svarte på Stortingets spørsmål om asylbarnsaken flere timer på overtid. Først rundt klokka 17.30 fikk kontrollkomitéen svarbrevet, noe som gjorde at dagens møte ble skjøvet på.

Varsler flere spørsmål Under kveldens møte ble det vedtatt at komiteen skal ta stilling til den videre oppfølgingen på sitt neste møte, 6. januar. Det skyldes blant annet at komiteen har fått en haug med underlagsmateriale fra Justisdepartementet, som komitémedlemmene må ha tid til å gjennomgå.

Men Raja kan allerede nå slå fast at han ikke er imponert over det forsinkede svaret komiteen fikk av sin tidligere leder i kveld, og sier til Dagbladet at han er sikker på at Stortinget vil ende opp med å stille flere spørsmål til justisministeren: 

- Jeg har flere ubesvarte spørsmål. Og i min innstilling til komiteen kommer jeg til å skrive at vi bør stille flere spørsmål til justisministeren. Jeg er ganske trygg på at komiteen vil dele mitt syn, og er sikker på at det kommer til å bli gjort, sier han til Dagbladet.    Spørsmålene Raja fremdeles mener står ubesvart, går blant annet på:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer