Pinse med flere ulykker

Natt til 1. pinsedag ble preget av mange trafikkuhell på veiene. Syv personer er skadet, flere av dem alvorlig, etter ulykkesnatten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I bilen som kjørte av veien på Espeland i Bergen satt det fem ungdommer i alderen 14-23 år. Alle ble brakt til Haukeland universitetssykehus. Politiet fikk melding om utforkjøringen klokka 02.03.

Helsetilstanden til de fem ungdommene er ikke kritisk, får Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) opplyst ved akuttmottaket. To av ungdommene ble utskrevet søndag formiddag. Den 20-årige bilføreren er siktet for promillekjøring.

MC-føreren som ikke var oppmerksom på en rundkjøring på Hisøy ved Arendal ble brakt til Sørlandet sykehus med alvorlige skader.

– Han så ikke rundkjøringen i tide og kjørte over i stedet for rundt. Mannen skal ikke være livstruende skadet, men var bevisstløs etter uhellet, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til ANB. Politiet fikk melding om ulykken klokka 02.40.

I morgentimene søndag ble en mann alvorlig skadet etter at bilen hans kom over i motsatt kjørefelt og braste inn i en murvegg. Ulykken skjedde på Røa i Oslo. Årsaken til uhellet er ennå ikke kjent.

(ANB)