Pinsekaos på veiene i dag

Uhell, køer og kokende motorer er fasiten etter første dag med pinseutfarten. Vegvesenet tror det heftigste har lagt seg.

ALVORLIG ULYKKE:  Fire biler var involvert da to personer ble alvorlig skadet ved Ådalen i Buskerud i ettermiddag. Det har vært flere uhell på veien i dag. Trafikken har vært stor på grunn av pinse. Foto: Ole Edvin Tangen
ALVORLIG ULYKKE: Fire biler var involvert da to personer ble alvorlig skadet ved Ådalen i Buskerud i ettermiddag. Det har vært flere uhell på veien i dag. Trafikken har vært stor på grunn av pinse. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - At dette er den verste dagen føler jeg meg ganske sikker på. Folk har jo bare fri fram til tirsdag. Og så er det nok mange som har tatt ut en ekstra fridag for å komme seg ut på tur, sier trafikkoperatør Kristian Fauskan til Dagbladet.

Han forteller at dagen har vært preget av køer og uhell - som forventet.

To hardt skada i Buskerud Ved 15-tida i dag fikk politiet melding om at fire biler var involvert i en kollisjon på E16 ved Ådalen i Buskerud.

To personer, en kvinne (62) og en mann (45), ble hardt skadet.

- De var i en frontkollisjon. Begge ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus i luftambulanse. Ytterligere to personer fikk en helsesjekk på stedet, opplyser operasjonsleder Kai Gudbrandsen i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har ikke konkludert med årsaken ennå, men tror ut ifra åstedsgransking at en av bilene har kommet over i motsatt kjørefelt.

- Det førte til en bråstopp med påfølgende dunking bakover, sier Gudbrandsen.

Ulykka førte til at E16 ble avsperret i en periode i ettermiddag. Det førte til lange køer i pinsetrafikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer