Trafikk i pinsa

Pinsetrafikken preges av kø og ulykker

E18 gjennom Bamble i Telemark pekt på som skrekkveien i pinsehjemfarten. Mandag ettermiddag er det kø på E18 og E6, samt flere trafikkulykker.

ROLIG: Rundt klokka 10.00 mandag formiddag er det fortsatt rolig på E18 ved Ødegårds verk i Bamble. Det kommer den ikke ti å være seinere i dag. Foto: Statens vegvesen
ROLIG: Rundt klokka 10.00 mandag formiddag er det fortsatt rolig på E18 ved Ødegårds verk i Bamble. Det kommer den ikke ti å være seinere i dag. Foto: Statens vegvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Store deler av Norge har hatt en formidabel langhelg værmessig med 17. mai og pinse. I morgen venter vanlig arbeidsdag for de aller fleste, og innfartstrafikken ventes å bli meget stor.

- Det blir nok stor trafikk rundt omkring med finvær og langhelg, konstaterer trafikkoperatør Trude Lindstad i Statens vegvesen.

Mandag formiddag hadde Vegvesenet allerede pekt seg ut en del strekninger de tror kommer til å være spesielt trafikkert i dag.

- På Østlandet kan det bli litt trykk på hovedveiene E6 i Hamar og på riksvei 3 ved Elverum. Noen har vært på fjellet også, og dette er høytrafikkerte dager, sier Lindstad.

Etter en relativt rolig start på mandagen, har etter hvert trafikken på E18 tettet seg til i sør.

Kø og ulykker- Det har vært forholdsvis fint i dag så langt. Det tregeste er nok E18 fra Kragerø mot Porsgrunn, hvor det er én times forsinkelse. Der går det treigt nå, opplyste trafikkoperatør i Vegvesenet, John Slinning til NTB ved 16-tiden.

Flere ulykker har preget trafikken i dag. Fylkesvei 63 gjennom Trollstigen i Rauma kommune, ble ved 16.30-tiden stengt som følge av en frontkollisjon om lag en kilometer fra toppen av veistrekningen. Fire personer ble skadd i ulykken, men skadeomfanget er uvisst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer