- Pinsevenn i 90-åra slått ned under offermøte

To fulle menn skal ha vært uvennlige i Heidal i helga.

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker bråket som oppsto da to berusede menn lagde bråk under et menighetsmøte i dette Betel-huset i Heidal lørdag kveld. Foto: Jan-Tore Egge
ETTERFORSKER: Politiet etterforsker bråket som oppsto da to berusede menn lagde bråk under et menighetsmøte i dette Betel-huset i Heidal lørdag kveld. Foto: Jan-Tore Egge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lensmannskontoret i Lesja og Dovre etterforsker det som bli beskrevet som en slåsskamp under et møte i Heidal pinsemenighet i Heidal i Gudbrandsdalen lørdag kveld.

Rundt 30 medlemmer i menigheten, deriblant flere eldre, hadde et møte i lokalene til Betel i bygda da to menn kom til stedet og lagde kvalm. Avisa Gudbrandsdølens Dagningen (GD) meldte lørdag at flere av pinsevennene ble slått, deriblant en mer enn 90 år gammel mann. En annen skal ha fått knust brillene sine i tumultene. Da politiet ankom stedet etter cirka en time, fikk de roet ned situasjonen.

- En person hadde forlatt stedet, mens en annen var i nærheten. De er anmeldt for ordensforstyrrelser og vil bli avhørt. Det er snakk om fyll og det fremstår som om nettopp det er bakgrunnen for at de fant på å dra dit, sier politibetjent Tor-Jørgen Bøe ved Lesja og Dovre lensmannskontor til Dagbladet.

- Tålte ikke sprit Heidal ligger i Sel kommune, men det er lensmannskontoret i Lesja og Dovre som etterforsker saken fordi de hadde vakt i helga.

- Det ble tildragelser på stedet og det skal ha blitt utøvd vold. Om det kommer anmeldelser om dette vil det bli fulgt opp, sier Bøe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer