Pipers plagånd trenger psykiater

Juliet Peters (32) er kjent skyldig for å ha drapstruet popstjernen Billie Piper. Peters skal nå undersøkes av en psykiater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juliet Peters (32) er i kveld funnet skyldig i å ha framsatt drapstrusler med Piper og hennes familie. Både dommer Brian Pryor og juryen i Blackfriars Crown Court i London mente at Peters bør bli underlagt psykiatrisk behandling.

Dommer Pryor valgte dermed å la Peters bli undersøkt av eksperter, før han avsier dom 2. mars.

Livredd

Tidligere denne uka fortalte Billie Piper i retten at hun ble livredd og brøt ut i gråt da hun og familien ble truet på livet. Under de mange nattlige oppringningene fikk hun blant høre at hodet hennes skulle kappes av, hun skulle brennes og foreldrene hennes skulle skytes. Piper ble så sjokkert av truslene, at hun holdt på å løpe ut av rommet da politiet spilte av opptakene for plateselskapet hennes.

- Det var helt forferdelig. Dette er det verste jeg har hørt noensinne, og det var svært skremmende, sa hun skjelvende i retten i dag.

Nektet

Ifølge nyhetstjenesten Ananova så hun knapt på den tiltalte, Juliet Peters (32).

- Jeg forstår ikke hvorfor noen vil si slike ting. Jeg har ikke gjort noe galt, og mente aldri å gjøre noen sint. Det var helt uforklarlig. Jeg begynte å gråte, sa Piper.

- Jeg visste ikke om jeg skulle gå ut eller bli inne. Jeg var redd for hvordan foreldrene mine kom til å takle situasjonen.

Peters nektet for å ha ringt inn de fem drapstruslene til popstjernen mellom 14. august og 25. august i fjor. Hun nekter også for å ha truet Billie Pipers foreldre, Paul Piper og Mandy Kent.

GRÅT: Billie Piper gråt etter at hun tirsdag vitnet mot Juliet Peters.