Pirat-eier tatt etter voldtekt

Eieren av Hondaen som ble etterlyst etter en voldtekt på Ljabru natt til lørdag, ble i går pågrepet av politiet. Hondaen ble stanset av politiet i går morges. De fire personene som satt i bilen, ble løslatt etter avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eieren av den etterlyste Hondaen satt ikke i bilen da den ble stanset. Mannen i 30-årene ble pågrepet seinere på dagen etter opplysninger fra de fire som allerede var innbrakt. Honda-eieren skal etter det Dagbladet erfarer være tidligere kjent av politiet for piratdrosjetrafikk.

Oralsex

Kvinnen tok piratdrosje fra sentrum, etter at hun ikke orket å stå i taxikø lenger. Hun ba om å bli kjørt til en adresse på Ljabru. Da bilen kom fram til Ljabru, kastet mannen seg over kvinnen og tvang henne til oralsex. Ifølge loven straffes dette på samme måte som samleie, det vil si voldtekt.

Etter at mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, var ferdig, kastet han kvinnen ut av bilen og kjørte av sted. Kvinnen klarte å ta bilnummeret på Hondaen.

Flere overgrep?

Bare i løpet av november var det tre anmeldte voldtekter eller overgrep mot kvinnelige drosjepassasjerer i Oslo-området. Den fengslede 30-åringen vil bli forhørt om flere tilfeller av overgrep.

- Dette er en meget alvorlig sak. Jeg kan foreløpig ikke si om de fire vi har dimittert, er ute av denne saken ennå, sier Gunnar Larsen ved voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt.

En av de fire som ble pågrepet i går, var iført drosjeuniform. Han ble løslatt sammen med de andre, men politiet vil ikke si hvorvidt han er drosjesjåfør eller ikke.

- Jeg kan ikke svare på dette nå. Saken vil bli sjekket grundig, sier Larsen.

Honda Accorden skal undersøkes med henblikk på mulige tekniske funn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer