ETTERFORSKNING: Oslo politidistrikt etterforsker saken. Her politihuset på Grønland. Foto:Thomas Skaug / Dagbladet
ETTERFORSKNING: Oslo politidistrikt etterforsker saken. Her politihuset på Grønland. Foto:Thomas Skaug / DagbladetVis mer

Pirattaxisjåfører skal ha blitt seksuelt avstraffet i skogen

- En grov voldtektssak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker en grov voldssak hvor to pirattaxi-sjåfører skal ha blitt tvunget av tre passasjerer til å utøve vold mot hverandre og ha sex med hverandre i et skogholt.Ifølge VG har politiet sikret seg mobiltelefonvideoer som passasjerene tok av seansen, som skal ha funnet sted i sommer.

Politiet mener at de tre passasjerene ble plukket opp av taxien i Oslo sentrum. På et senere tidspunkt oppdaget de at det lå en person i bagasjerommet på pirattaxi-bilen og ble derfor forbannet på sjåførene og tvang dem til å kjøre til et skogholt på Østlandet.

Ifølge VGs opplysninger mener politiet at de tre passasjerene utøvde vold mot de to sjåførene i skogen - samt tvang dem til å utøve vold mot hverandre og til å ha seksuell omgang med hverandre.

- Det er en stygg voldtektssak. De tvinges til å utføre seksuell handling med hverandre, og det har karakter av seksuell avstraffelse, sier politiadvokat Christian Hatlo ved seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Advokaten til en av de siktede opplyser at hans klient nekter straffskyld, mens advokatene til de andre siktede ikke har kommentert saken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram