Pisi overlevde 5000 omdreininger

Matmor Mari Melby fikk sjokk da hun skulle ta ut klærne og oppdaget kjæledyret i maskinen. I fem minutter hadde katten Pisi blitt kastet rundt i den raske sentrifugen. Pusen virket livløs, og Melby var overbevist om at den var død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Livet til katten Pisi hang i en tynn tråd da hun ble løftet ut av sentrifugen etter en rundtur på minst 5000 omdreininger.

- Hun peste svakt, og de blodsprengte øynene gikk trill rundt, forteller matfar Ragnar Melby til avisa Gudbrandsdølen Dagningen.

Han og kona regnet med at dyrlegen ville avlive katten umiddelbart, men veterinæren ba dem i stedet om å se an tilstanden til Pisi noen timer. Siden det ikke virket som hun hadde smerter, ville de gi henne en ny sjanse.

Første kvelden reagerte ikke Pisi på noe som helst. Ragnar satt oppe hele natta for å forsøke å tvinge litt melk inn i den fortumlede kattekroppen.

- Dagen etter lå hun bare og sturte. Ut på ettermiddagen forsøkte hun å reise seg, men sjanglet bare over ende. Vi trodde at hun var blitt lam i den ene sida, forteller Melby. Men Pisi var sterkere enn eierne fryktet. Litt etter litt forsvant den uønskede heisaturen i sentrifugen ut av kroppen hennes. En uke etter opplevelsen er familiens kjæledegge tilbake i toppform og er et godt bevis på katters ni liv.

- Men heretter skal jeg ta en ekstra titt inn i trommelen før jeg starter vaskemaskinen, sier Mari Melby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer