HADDE INFLUENSA: Foreldrene trodde den influensalignende sykdommen barna hadde skyldtes onde krefter. De slo og sultet barna til døde. Foto: REUTERS/Police Handout/Yonhap
HADDE INFLUENSA: Foreldrene trodde den influensalignende sykdommen barna hadde skyldtes onde krefter. De slo og sultet barna til døde. Foto: REUTERS/Police Handout/YonhapVis mer

Pisket og sultet barna til døde for å drive ut demoner

Trodde influensaen skyldtes onde krefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sørkoreansk politi har arrestert et kristen pastor og hans kone etter at deres tre barn ble funnet døde i deres hjem i den sørlige provinsen Boseong, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Foreldreparet anklages nå for å ha pisket og sultet barna i et forsøk på å drive ut demoner. De tre barna, et jente på 10 og to gutter på 8 og 5, ble funnet av en slektning.

Foreldrene hadde barbert barnas hoder og satt ved siden av dem i huset som også brukes som en kirke da de ble funnet.

- Vi kjenner ikke til den endelige dødsårsaken ennå, men vi mistenker at barna har besvimt på grunn av sjokk mens de har blitt sperret inne og slått av foreldrene. Barna hadde dårlig immunforsvar på grunn av sykdom, sier en lokal politimann til Reuters.

Ikke spist siden 23. januar Foreldrene skal ha trodd at barnas sykdom skyldtes at de var besatt av demoner. BBC News skriver at det etter obduksjonen kan tyde på at barna ikke har spist siden 23. januar, en uke før de ble funnet døde.

Pastoren, som har etablert sin egen kirke, og kona innrømmer at de har slått barna gjentatte ganger med belter og fluesmekkere. De forteller i avhør at de trodde den influensalignende sykdommen alle barna hadde skyldtes demoner og onde krefter.

Barnas hender var bundet da de ble funnet, og et fjerde barn er plassert hos barnevernet.

Pastorens kirke skal ha en relativt liten menighet som ikke er anerkjent av andre kirker i landet. Etterforskere har uttalt at paret siterte et ordtak fra bibelen som sier at man ikke skal holde tilbake med å disiplinere sine barn.

EGEN KIRKE: En pastor og hans kone er arrestert etter at tre av deres barn ble funnet døde i deres hjem. Barna skal ha blitt slått og sultet til døde fordi foreldrene ville drive ut demoner. Foto: REUTERS/Jang Duk-jong/Yonhap
EGEN KIRKE: En pastor og hans kone er arrestert etter at tre av deres barn ble funnet døde i deres hjem. Barna skal ha blitt slått og sultet til døde fordi foreldrene ville drive ut demoner. Foto: REUTERS/Jang Duk-jong/Yonhap Vis mer