Pisket og sultet barna til døde for å drive ut demoner

Trodde influensaen skyldtes onde krefter.

HADDE INFLUENSA: Foreldrene trodde den influensalignende sykdommen barna hadde skyldtes onde krefter. De slo og sultet barna til døde. Foto: REUTERS/Police Handout/Yonhap
HADDE INFLUENSA: Foreldrene trodde den influensalignende sykdommen barna hadde skyldtes onde krefter. De slo og sultet barna til døde. Foto: REUTERS/Police Handout/Yonhap Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sørkoreansk politi har arrestert et kristen pastor og hans kone etter at deres tre barn ble funnet døde i deres hjem i den sørlige provinsen Boseong, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Foreldreparet anklages nå for å ha pisket og sultet barna i et forsøk på å drive ut demoner. De tre barna, et jente på 10 og to gutter på 8 og 5, ble funnet av en slektning.

Foreldrene hadde barbert barnas hoder og satt ved siden av dem i huset som også brukes som en kirke da de ble funnet.

- Vi kjenner ikke til den endelige dødsårsaken ennå, men vi mistenker at barna har besvimt på grunn av sjokk mens de har blitt sperret inne og slått av foreldrene. Barna hadde dårlig immunforsvar på grunn av sykdom, sier en lokal politimann til Reuters.

Ikke spist siden 23. januar Foreldrene skal ha trodd at barnas sykdom skyldtes at de var besatt av demoner. BBC News skriver at det etter obduksjonen kan tyde på at barna ikke har spist siden 23. januar, en uke før de ble funnet døde.

Pastoren, som har etablert sin egen kirke, og kona innrømmer at de har slått barna gjentatte ganger med belter og fluesmekkere. De forteller i avhør at de trodde den influensalignende sykdommen alle barna hadde skyldtes demoner og onde krefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer