BEVÆPNET POLITI: Den bevæpnede hevnaksjonen fra taggeren utløste et stort politioppbud. Mannen er fortsatt på frifot. Foto: Truls Grande/FirstFoto
BEVÆPNET POLITI: Den bevæpnede hevnaksjonen fra taggeren utløste et stort politioppbud. Mannen er fortsatt på frifot. Foto: Truls Grande/FirstFotoVis mer

Pistol avfyrt under hevnaksjon fra tabbe-tagger

Taggeren ble fersket av to vektere. Han skulle hevne seg med en ladd pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Det var i parkeringshuset på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo at to taggere var på ferde like før midnatt lørdag. To vektere tok taggerne på fersken, og anholdt en av de to.

Ladd pistol
Den andre stakk av, men kom kort tid etter tilbake for å hevne seg.

Da var han bevæpnet med en ladd pistol. Taggeren mistet pistolen i bakken, og ett skudd gikk av inne i parkeringshuset.

Ingen kom til skade, men mannen er fortsatt på frifot.

Operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt bekrefter handlingsforløpet overfor Dagbladet.

Kjenning
Krokan opplyser at rømlingen er en norsk utseende mann i 20-årene, 175-180 cm høy med kort hår. Mannen var iført sort jakke, hvit genser, sort bukse og hvite sko under taggeraidet, og han forsvant ut på Sonja Henies plass - og derfra i uviss retning.

- Mannen vi har pågrepet er en kjenning, og vi er svært interessert i informasjon om han som er på rømmen. Publikum bes ta kontakt på 02800 eller på krimvakta i Oslo, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Krokan opplyser at politiet har søkt igjennom hele parkeringsanlegget med hunder, og sikret seg tomhylsa og videobilder av hendelsen.

Det er ikke klart hvorvidt de to rakk å tagge noe før de ble fersket.