Pistol avfyrt under hevnaksjon fra tabbe-tagger

Taggeren ble fersket av to vektere. Han skulle hevne seg med en ladd pistol.

BEVÆPNET POLITI: Den bevæpnede hevnaksjonen fra taggeren utløste et stort politioppbud. Mannen er fortsatt på frifot. Foto: Truls Grande/FirstFoto
BEVÆPNET POLITI: Den bevæpnede hevnaksjonen fra taggeren utløste et stort politioppbud. Mannen er fortsatt på frifot. Foto: Truls Grande/FirstFoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det var i parkeringshuset på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo at to taggere var på ferde like før midnatt lørdag. To vektere tok taggerne på fersken, og anholdt en av de to.

Ladd pistolDen andre stakk av, men kom kort tid etter tilbake for å hevne seg.

Da var han bevæpnet med en ladd pistol. Taggeren mistet pistolen i bakken, og ett skudd gikk av inne i parkeringshuset.

Ingen kom til skade, men mannen er fortsatt på frifot.

Operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt bekrefter handlingsforløpet overfor Dagbladet.

KjenningKrokan opplyser at rømlingen er en norsk utseende mann i 20-årene, 175-180 cm høy med kort hår. Mannen var iført sort jakke, hvit genser, sort bukse og hvite sko under taggeraidet, og han forsvant ut på Sonja Henies plass - og derfra i uviss retning.

- Mannen vi har pågrepet er en kjenning, og vi er svært interessert i informasjon om han som er på rømmen. Publikum bes ta kontakt på 02800 eller på krimvakta i Oslo, sier operasjonslederen til Dagbladet.Krokan opplyser at politiet har søkt igjennom hele parkeringsanlegget med hunder, og sikret seg tomhylsa og videobilder av hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer