Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pistolmann ranet to kiosker i samme gate

- Han viftet med en sølvfarget pistol og bannet på engelsk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To 7-Eleven-kiosker i Brugata i Oslo sentrum ble i ettermiddag forsøkt ranet med få minutters mellomrom. Åstedene ligger bare et par hundre meter fra hverandre, i et område som var fullt av handlende og andre fotgjengere.

En 24 år gammel mann som var inne i kiosken vis à vis utestedet Café Con Bar forteller at det var én ransmann som kom løpende inn.

- Han stormet inn med et tørkle foran ansiktet. Mannen viftet med en sølvfarget pistol, ropte «få pengene», og ropte at jeg og to andre kunder skulle gå bort i enden av lokalet, forteller øyenvitnet til Dagbladet.no.

Ifølge ham fikk ransmannen med seg noe penger fra kassa.

Store bevæpnede politistyrker rykket raskt ut, og var trolig i området allerede da ran nummer to pågikk. Gjerningsmannen skal ha blitt pågrepet da han prøvde å flykte i en taxi.

Væpnet politi holdt etter ranene lenge oppsikt med Brugata og området rundt  de to åstedene, henholdsvis Brugata 1 i krysset Storgata, og Brugata 14 på hjørnet til Stenersgata.

En rekke kunder og betjeningen ble avhørt av politiet inne i kioskene etter ranet.

- Vi jobber nå med å samle informasjon om de to hendelsene, sier operativ uteleder til Dagbladet.no.

MANGE VITNER: Betjeningen og flere kunder i de to kioskene ble avhørt inne på åstedene i ettermiddag. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT
MANGE VITNER: Betjeningen og flere kunder i de to kioskene ble avhørt inne på åstedene i ettermiddag. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT Vis mer

Det er ikke kjent om raneren fikk med seg penger fra den første kiosken.

<B>SKREMTE FORBIPASSERENDE:</B> Bevæpnet politi til fots og i biler stormet inn i Brugata og Storgata for å pågripe gjerningsmannen etter ransforsøkene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling