Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pistolran på bensinstasjon i Bergen

- En mann med sort genser og pistol kom inn på stasjonen og ropte «give me the money».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En Esso-stasjon i Nattlandsveien i Bergen ble tirsdag kveld ranet av en mann med pistol. Politiet leter etter gjerningsmannen.

- Vi fikk melding klokken 22.36 om at en mann med sort genser og pistol kom inn på stasjonen og ropte «give me the money». Han var der i ett minutts tid før han forsvant, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde bare seks dager etter at en annen Esso-stasjon i Bergen ble utsatt for et pistolran.

- Det er selvfølgelig altfor tidlig å konkludere med en sammenheng (mellom de to ranene). Men vi har det med oss i tankene, sier operasjonslederen.

Politiet er på stedet i Nattlandsveien med flere patruljer. De jobber med å samle tekniske spor og leter samtidig etter en mann.

- Beskrivelsen sier at han er hvit i huden, muligens mellom 18 og 20 år og iført hvit caps, sort hettegenser, svarte joggebukser og svarte sko med hvite kanter, sier Kronen.

Han forteller at raneren trolig har fått med seg kontanter fra bensinstasjonen, men at det foreløpig er ukjent hvor mye.

Politiet har tatt hånd om den ansatte som sto bak disken på Esso-stasjonen. Han er tatt inn for vitneavhør.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!