Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Pizza og colamot angst

Humoristen Øivind «Raymon» Johannessen sier at Raymon spiser stor pizza nummer 10 og drikker cola. - Da blir det lite angst og mye søvn, sier Johannessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dessuten begynte Raymon å spise pizza ganske tidlig, legger han til.

Altså er ikke Fredrikstad-figuren pillespiser. Men Raymon har en venn i Sarpsborg som sliter. Kameraten Rooy flasser fælt, og tør ikke å gå ut i frykt for at snøstormen rundt ham fører til kjeft og juling.

- Raymon undrer ofte på om det fins mer mellom himmel og jord enn alle andre steder. Han tror den som finner svaret på det, blir kvitt angsten. Bare å vurdere spørsmålet skal hjelpe en god del, sier Johannessen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling