Pizzabaker tiltales for sexovergrep

Ansatte og unge pizzakunder skal ha blitt trakassert og misbrukt. Den 40 år gamle pizzabakeren er tiltalt for overgrep mot fem jenter under 16 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN/TØNSBERG (Dagbladet): Utuktssaken skal opp i Tønsberg tingrett om to uker. Tiltalen omfatter både utuktige handlinger og seksuell omgang med jenter mellom 14 og 16 år. De skal ha blitt utsatt for overgrepene på restauranten og i fritida.

Tvunget

Det alvorligste tiltalepunktet gjelder ei 15 år gammel jente som skal ha blitt tvunget til å ha munnsex med 40-åringen en rekke ganger.

- Det er en alvorlig sak, og det vil bli nedlagt påstand om erstatning, sier bistandsadvokat for en av de fornærmede, advokat Tone Bjørnli, til Dagbladet.

Politiadvokat Olaf R. Kløvstad i Vestfold politidistrikt sier at tiltalte tidligere er ustraffet. Etter at han ble pågrepet skal flere ha meldt fra til politiet om sexovergrep. Noen har ikke orket belastningen med å anmelde mannen.

Nå er det fem jenter som skal vitne mot ham i retten. Flere av dem skal ha fått store psykiske problemer etter de påståtte overgrepene.

På jobb

Tiltalte skal ha forgrepet seg mot jentene både på jobben, på stranda og i bilen sin. Noen jobbet han sammen med, andre var bekjente og pizzakunder.

Familiefaren nekter straffskyld. Han blånekter for å ha forgrepet seg og hevder at det som skjedde var frivillig fra jentenes side.