Andrew Tate

Pizzaesken kan ha avslørt ham

Et forsøk på å håne den svenske aktivisten Greta Thunberg (19) kan ha ført til pågripelsen av Andrew Tate (36). - Sånt som skjer, svarer Thunberg.

AVSLØRT: Pizzaesken på videoen ment for å håne Greta Thunberg kan ha ført til pågripelsen av Tate. Foto: Skjermdump fra Twitter
AVSLØRT: Pizzaesken på videoen ment for å håne Greta Thunberg kan ha ført til pågripelsen av Tate. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld bekreftet politiet i Romania at de hadde arrestert den omstridte og kontroversielle influenseren Andrew Tate (36).

Tate skal være pågrepet for menneskehandel.

Nå spekuleres det i om en video Tate delte på Twitter for å gjøre narr av den svenske aktivisten Greta Thunberg (19) kan ha avslørt ham.

- Avslørt

Cyberekspert ved Harvard Law School Alejandra Caraballo hevder på Twitter at pizzaesken mest sannsynlig avslørte Tate.

- Rumenske myndigheter trengte bevis på at Andrew Tate befant seg i landet, så de brukte jevnlig hans poster på sosiale medier, skriver Caraballo på Twitter.

På videoen får Tate levert pizza fra det som skal være en rumensk pizzakjede og avslørte angivelig dermed overfor politiet at han befant seg i landet.

- Det er sånt som skjer når du ikke resirkulerer pizzaeskene dine, skriver Thunberg på Twitter fredag formiddag.

- Skaff deg et liv

Det hele startet med at Tate tagget Greta Thunberg på Twitter hvor han skrøt av alle de 33 bilene hans og hvor store utslipp de har.

KÅT: Kjendisene deler sine ærlige meninger om det bannlyste internettfenomenet Andrew Tate. Video: Rød Løper. Vis mer

- Dette er bare begynnelsen. Vennligst oppgi e-postadressen din, slik at jeg kan sende deg en fullstendig liste over hele bilsamlingen min, og de enorme utslippene til hver enkelt, skrev han i Twitterposten.

Thunberg var ikke nådig i sitt svar tilbake:

- Ja, vær så snill og opplys meg. Mail meg på smalldickenergy@getalife.com, skrev hun.

Med det fiktive domenet getalife.com, ber hun ham altså om å skaffe seg et liv.

«Small dick energy» spiller på et internettbegrep om en viss type oppførsel som tyder på at personen har en liten penis, ifølge Urban Dictionary.

Ransaket

Publikumet måtte vente flere timer på at Tate skulle svare på det syrlige stikket fra Thunberg. Da han omsider svarte skrev han:

- Takk for at du bekrefter at du har en liten penis. Verden var nysgjerrige. Og jeg er enig i at du bør skaffe deg et liv.

Det var under denne posten Tate også publiserte videoen med pizzaesken.

Tate har i lang tid bodd i Romania og allerede i april ble huset hans ransaket av lokalt politi etter opplysninger om at en kvinne med hold ti huset mot sin vilje.

Han benektet påstandene, men har vært under etterforskning siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer