Pizzakokk laget mat av kona

En eier av en pizza- og tacorestaurant er tiltalt for å ha drept, partert og kokt kona i sin egen restaurant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det eneste politiet fant da de kom til restauranten, var hodet hennes og i underkant av 20 kg kjøtt fra kroppen hennes. Kjøttet var kokt og pakket inn i plast.

Det er amerikanske National Enquirer som i dag skriver om restauranteier Kevin Artz(43). Artz er nå tiltalt for å ha drept kona Patty (46), som han hadde vært gift med i ti år. Kevin Artz eide en en liten pizza- og tacorestaurant i Jackson, Michigan. Han var kokk, og kona var servitør.

Kranglet

Mistanken ble vekket da Pattys mor og søster ikke hadde sett eller hørt noe fra henne på mange dager. 15. juli fant politiet ut at de skulle ta en tur til restauranten for å undersøke saken. Kevin fortalte at han og Patty hadde kranglet og at hun hadde kjørt seg en tur for tre dager siden.

Men så fant politiet ut at de skulle sjekke en liten eske som sto på kjøkkenet.

Det var da de gjorde den grufulle oppdagelsen. I esken lå Pattys hode og litt av kjøttet fra kroppen hennes.

I søpla

Påtalemyndigheten hevder nå at Kevin Artz drepte kona og prøvde å skjule ugjerningen ved å dele henne opp i småbiter og lage mat av henne.

- Han kan ikke beskyldes for å ha planlagt sette henne på menyen, men det er klart at han hadde muligheten til å kvitte seg med liket ved å benytte restaurantens vanlige avfallssystem, sier aktor David Lady.

Ifølge hans forsvarer var Artz sinnssyk i gjerningsøyeblikket da ugjerningen skjedde. Blir Kevin Artz kjent skyldig, risikerer han fengsel for livstid, uten mulighet til benådning.