Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Plaffet løs mot fotballspillere

LONDON (Dagbladet): Fotballkampen var over, og lagene var midt i straffesparkkonkurransen. Plutselig kjørte en motorsykkel inn på banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passasjeren på baksetet skjøt en mann som satt på tribunen. Deretter begynte skuddene å hagle mot spillerne. Det var litt over klokka 13 i går at cupdramaet mellom bydels-lagene Dublin Celtic og Bawnogue Boys endte i et fryktelig blodbad. Seks ble lettere skadet.

Amatør-kamp

To menn på motorsykkel, begge maskert med hjelmer, kom plutselig kjørende inn på banen. De kjørte rett mot tribunen der det første skuddet ble avfyrt. Deretter kjørte de rundt og skjøt etter alle som løp for livet fra den grønne gressmatta. Dramaet skjedde i forstaden Clondalkin i Dublin, der to amatørlag spilte mot hverandre i en lokal cup. Ifølge Garda, politiet i Irland, er seks mennesker på sykehus etter skytetragedien. - De kjørte rundt på banen og skjøt mot alle. Det oppsto panikk, og alle som var på banen, løp for livet. Jeg er sikker på at dommeren ble skutt, og det samme ble manageren for det ene laget, sier to ungdommer.

Ingen teorier

Etter å ha avfyrt et titall skudd, kjørte motorsykkelen med de to maskerte geværmennene ut av banen og forsvant. - Vi har avhørt en lang rekke mennesker, men vet ennå ikke hva som skjuler seg bak tragedien, sier Tony Sourke, polititalsmann i Dublin. Politiet fryktet i går ettermiddag at det var en av de krigerske paramilitære gruppene i Nord-Irland som hadde slått til mot den uskyldige fotballkampen i Dublin. Men disse teoriene ble seint i går kveld avvist av politiet. I Dublin etter at narkotikagjenger har gått til regelrett krig mot hverandre. # # SEKS SKADD: Politiet undersøker banen i Irland der to maskerte menn på motorsykkel skjøt mot publikum og fotballspillere. Seks havnet på sykehus. # Foto: SCANPIX/EPA