Planla å sprenge moske i Los Angeles

Formannen og et medlem i den militante jødiske forsvarsalliansen ble i dag arrestert mistenkt for å ha planlagt et bombeangrep mot en moske i Los Angeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Formannen i «Jewish Defense League», Irv Rubin (56), og Earl Krugel (59) ble tatt etter at den siste ingrediensen til bomben ble levert hjem til Krugel, melder USA Today.

Hjemme hos Krugel skal politiet ha funnet alle deler til bomben, og de mener de to mennene planla å bombe Kong Fahd-moskeen i Culver City, og kontorene til en politiker med arabiske aner.

Det er ikke kjent hva som skal være årsaken til de planlagte bombeangrepene, men myndighetene ble tipset om at de hadde hatt flere møter hvor de planla bombeangrepene.

- Irv Rubin har ikke hatt noe å gjøre med eksplosivene, sier hans advokat, Peter Morris. Han mener det hele er en overreaksjon som kan bygge på frykten etter terrorangrepene den 11. september i år.

Rubins kone, Shelly, sier at hennes mann er uskyldig.

TATT: Lederen i den militante jødiske foreningen i Los Angeles, Irv Rubin, ble i dag arrestert siktet for å ha planlagt bombeaksjoner mot arabiske miljøer i byen.