Planla dødshopp med kjærlighetsrival

Kvinnene holdt hverandre i hendene på 1000 meters høyde, så falt den ene i døden.

TILTALT: Els Clottemans er tiltalt for drapet på sin kjærlighetsrival Els Van Doren. Foto: EPA
TILTALT: Els Clottemans er tiltalt for drapet på sin kjærlighetsrival Els Van Doren. Foto: EPAVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Et kjærlighetsdrama blir brettet ut i retten i Belgia i disse dager. Els Clottemans er tiltalt for å ha sabotert fallskjermen til kjærlighetsrival Els Van Doren. Sistnevnte falt i døden under et fallskjermhopp 18. november 2006. Dette skriver BBC.

Ei uke før hoppet sov begge kvinnene over hos Marcel S. Van Doren skal da ha sovet i senga sammen med Marcel, mens Clottermans ble henvist til sofaen.

Clotteman skal ha vært svært forelsket i Marcel S. Politiets teori er at hun etter avvisningen ødela både fallskjermen og reservefallskjermen til Van Doren.

Det fatale fallskjermhoppet var som tatt ut av en film. Marcel og de to damene som elsket ham, holdt hverandre i hendene. De hoppet ut på 4000 meter, men da de skilte lag på 1000 meters høyde for å løse ut fallskjermene, var Van Doren sjanseløs. Hun falt rett i døden, mens alt ble filmet med et hodekamera.

- Van Doren prøvde å gjøre alt for å redde livet. Hun forsøkte å åpne reservefallskjermen også, men ingenting fungerte, sier Luc Deijgers som var pilot på flyet de hoppe fra, til BBC.

Dom i saken er ventet 20. oktober. Det er kalt inn 200 vitner.

BEVIS: Fallskjermen til Van Doren er ett av bevisene i retten. Foto: Reuters
BEVIS: Fallskjermen til Van Doren er ett av bevisene i retten. Foto: Reuters Vis mer