Hagen-forsvinningen:

Planla hyttetur dagen hun forsvant

I flere timer forsøkte Tom Hagen å få kontakt med kona på telefon dagen hun forsvant. Slik har milliardæren forklart de mange tapte anropene på Anne-Elisabeths telefon.

DETTE SKJEDDE: Tom Hagen ringte Anne-Elisabeth åtte ganger den dagen hun forsvant. I denne videoen får du detaljene fra alt det andre som skjedde den dagen. Video: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åtte ubesvarte anrop fra Tom Hagen til kona Anne-Elisabeth i løpet av noen få timer. Det skal på ingen måte ha vært normalt eller del av milliardærens daglige rutine. Men det var mye som ikke var som det pleide å være på Fjellhamar den 31. oktober i 2018.

Ett av politiets sentrale spor i saken hvor Anne-Elisabeth Hagen er forsvunnet, er nettopp disse oppringingene.

Nå kan Dagbladet avsløre hvordan ektemannen selv forklarer det politiet anser som et brudd i milliardærens rutiner, og hva venner av ekteparet og kilder tett på etterforskningen har fått opplyst om hva Tom og Anne-Elisabeth Hagen hadde avtalt å snakkes om.

Ifølge Dagbladets kilder skal de to ha planlagt en hyttetur til Kvitfjell første helga i november. De hadde imidlertid ikke avklart alle detaljene, får Dagbladet opplyst. Ekteparet skulle ta de endelige avgjørelsene i løpet av formiddagen den 31. oktober.

Slik ble det aldri.

Åtte forsøk – ingen svar

Det er tidligere kjent at Tom Hagen kom til sitt kontor på Futurumbygget i Lørenskog like etter klokka 09 dagen kona hans forsvant. Dette er blant annet bekreftet av flere av forretningsmannens kolleger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer