- Planlagt siden i fjor sommer

Kryptovaluta-spor tyder på at gjerningspersonene allerede tidlig sommeren 2018 la planer om å slå til mot Anne-Elisabeth Hagen.

FORSVUNNET: Anne-Elisabeth Hagen (69) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor. Foto: AFP / NTB Scanpix
FORSVUNNET: Anne-Elisabeth Hagen (69) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKI / OSLO (Dagbladet): Når kalenderen skifter fra oktober til november har det gått ett år. 365 dager uten svar på hvor Anne-Elisabeth Hagen (69) befinner seg. Et svar store politiressurser har jaktet på, uten å lykkes.

Politiinspektør Tommy Brøske, som fra politiet har vært Hagen-sakens ansikt utad, innrømmer at det har vært et utfordrende år. Pressekonferanser, avisintervjuer og TV-innslag. Svaret har vært det samme: Politiet vet ikke hvor 69-åringen er.

- Det er en stor og massiv etterforskning som er utført dette året. Ambisjonen har vært en så rask løsning som mulig, men faktum er at vi står med en uløst sak, oppsummerer Brøske.

Planlagt siden sommeren

Det har lenge vært kjent at politiet mener gjerningsmennenes planlegging og forberedelser har pågått i flere uker og måneder før Hagen forsvant. Hvor langt tilbake i tid etterforskningen har ført politiet, har likevel vært uklart.

Brøske åpner nå opp om tidsaspektet politiet mener de står overfor. Tidligere har det vært kjent at siste sikre livstegn fra Hagen, var en utgående telefonsamtale til et familiemedlem klokka 09.14 den 31. oktober. Politiinspektøren forteller imidlertid at sporene fra gjerningsmennenes forberedelser strekker seg mye lenger tilbake i tid, og så langt som et halvt år før 69-åringen forsvant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer