Planlegger megafest: - Aldri sett før

New York vil gjenåpne byen med et ellevilt smell. En konsert for 60 000 tilskuere planlegges i august, hvor det loves åtte ikoniske artister i det som omtales til å skulle bli en legendarisk festuke.

SPILLER KONSERT: New York åpner gradvis opp. Derfor kunne bandet «Madball» spille for et stort publikum 24. april. Video: NTB, YouTube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Storbyen som lenge var et av episentrene for coronasmitte har de siste månedene åpnet opp.

I august skal den fullstendige gjenåpningen feires med en «homecoming week». Hvor konserten på «The Great Lawn» i Central Park vil bli det største arrangementet.

Stjernelag

Byen har hyret inn den legendariske plateprodusenten Clive Davis til å planlegge konserten, hvor det loves åtte ikoniske artister.

- Det blir en opplevelse man får bare én gang i livet, det blir helt fantastisk. Hele uka kommer til å bli noe som aldri har blitt sett i New York før, forteller New Yorks borgermester Bill de Blasio til New York Times.

60 000 personer er planlagt å slippe inn på konserten. Mesteparten loves å skulle være gratis, mens det skal selges noen VIP-billetter, på arrangementet som også skal TV-sendes.

Ifølge New York Times vil 70 prosent av billettene gå til personer som har fått coronavaksinen. Ifølge avisa har rundt 48 prosent av byens drøyt åtte millioner innbyggere blitt vaksinert foreløpig.

Trenden snudd

New York var en av de hardest rammede delstatene i USA, og ble lenge betegnet som episenteret i landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer