Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Plastikkirurgene tjener fett

Tjener fra 400 000 til fire millioner i året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Overlege Ola Evjen ved Klinikk Stokkan tjente 4,3 millioner kroner i 2009 og er dermed den best betalte plastikkirurgen i Dagbladets oversikt.

Med en formue på 24,4 millioner er han også i formuetoppen blant kollegaene, men blir slått på målstreken av kollega Frode Samdal ved samme klinikk.

Han har over 60 millioner kroner i formue, og tjente 2,2 millioner samme år.

De andre plastikkirurgene, som driver med alt fra rekonstrukiv kirurgi til kosmetisk kirurgi, er rimelig godt betalte med nesten 400 000 kroner på det laveste til Ola Evjens 4,3 millioner.

Men mannen som tjener de 400 000 kronene, Jarl Bunæs - som har 20 års erfaring med kosmetisk og plastisk kirurgi ved Klinikk Bunæs, har derimot  3,5 millioner i formue.

Plastikkirurg Morten Rynning Kveim, en av de som har vært lengst i bransjen i Norge og som nylig uttalte seg til Dagbladet om at man kan flytte uønsket fett på kroppen til puppene, tjente 800 000.

TJENER FETT: Plastikkirurger tjener godt på å operere. Foto: AFP Photo/Scanpix
TJENER FETT: Plastikkirurger tjener godt på å operere. Foto: AFP Photo/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!