Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Platina-Trine måtte avlyse

En svært hes Trine Rein måtte avlyse konserten som skulle åpne Smugiaden i går kveld, men blid og stolt mottok hun platina for 53 000 solgte eksemplarer av plata «Beneath My Skin».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har forsøkt alt de siste dagene, men stemmen min blir ikke bedre. Jeg er svært lei meg, men jeg kan ikke gå på scenen i kveld. Da risikerer jeg å ødelegge stemmen min, sa Trine Rein.

I over en uke har hun strevd med forkjølelse, og i går kveld var hun til undersøkelse ved Rikshospitalet.

For turneen går sin gang. Neste søndag skal hun til Japan, der hun skal gjøre fem konserter før turneen fortsetter i Europa. Da gjelder det å være frisk!

- Jeg orker ikke å begynne å tenke på en ny plate nå. Nå er «Beneath My Skin» mitt hjertebarn, og jeg må bli lei låtene på denne plata før jeg kan konsentrere meg om en ny.

Trine Rein har ellers fått gode signaler fra Sør-Afrika, Brasil, Argentina og Mexico. Kanskje når hun nye høyder, selv om det nok skal bli vanskelig å passere salgstallet for Japan alene, der over 200 000 allerede har sikret seg «Beneath My Skin». I Danmark er 35 000 passert.

Debutplata «Finders Keepers» solgte over 600 000, hvorav 200 000 i Norge.