Plutselig kom 140 kg tunge Taylor valsende naken inn på butikken

- Han er en gigantisk skikkelse, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vanlige amerikanere ute på handletur fikk seg en stor overraskelse da 1,93 meter høye og 140 kg tunge Verdon Lamont Taylor kom valsende naken inn på Walmart midt i ettermiddagsrushet.

Taylor, som ifølge politiet ikke er psykisk syk, kledde først av seg ute på parkeringsplassen, før han i Adams drakt sjokkerte kunder og ansatte ved kjøpesenteret i Exton i den amerikanske delstaten Pennsylvania.

Kjøpesenterets overvåkningskameraer filmet det hele og amerikanske medier har fått tilgang til bildematerialet.

- Han er en stor mann på 1,93 meter og 140 kg. Han er en gigantisk skikkelse og han er naken. Jeg er sikker på at folk ble skremt, sier Scott Pezick ved West Whiteland-politiet til ABC.

Taylor ble tydeligvis kald på føttene etter å ha labbet rundt i nettoen, han tok dermed for seg og stjal et par sokker for å finne varmen. En Walmart-ansatt tok videre ansvar og forsøkte å dekke ham til med ei jakke.

- En modig handling, jeg tror de fleste var sjokkert og prøvde å unngå ham, sier Pezick.

Politiet fikk tilslutt pågrepet Taylor, som fortsatt bare var i sokkelesten. I forbindelse med pågripelsen spyttet han på en politimann, før han slo seg vrang og politiet måtte bruke et elektrosjokkvåpen.

Taylor sitter fortsatt fengslet ettersom han ikke har klart å stille 50 000 dollar i kausjon. Politiet mener han var påvirket av narkotika under nakenraidet på Walmart.