Plutselig kommer Kyle (19) inn i klasserommet og synger kjærlighetssanger

Se hvilke reaksjoner han fikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Inspirert av superstjerna Justin Bieber, bestemte college-studentene Kyle (19) og Nick (19) seg for å sette sitt helt spesielle preg på en rekke forelesninger på flere forskjellige universiteter i Canada.

Med blomster og gitar avbryter de forelesninger for å synge kjærlighetssanger til tilfeldige jenter.

- Vi fant tilfeldige klasserom, kikket inn gjennom vinduet og pekte oss ut ei jente, før vi ruslet inn og begynte å synge for henne. Heller ikke professorene visste om dette på forhånd, forsikrer Kyle til Dagbladet.

For de kjærlighetsfulle guttene gikk heller ikke av veien for å synge for flere av de kvinnelige professorene.

Se hvordan jentene reagerer på kjærlighetssangene i videoen øverst i saken!

- Holdt på å trekke oss Den musikalske trioen har gjort slike sangstunt siden 2009. Den gang var det Biebers «One less lonely girl»-konsept som ga dem ideen om å gjøre noe hyggelig for andre.

Mens kompisene filmer og spiller gitar, er det Kyle som leverer damene en blomst, mens han synger forskjellige kjærlighetssanger for dem.

- Første gangen jeg gjorde det var jeg supernervøs. Vi stod i gangen utenfor klasserommet og holdt på å trekke oss fra hele greia. Men så gjorde vi det, og siden har det ikke vært så skummelt, sier Kyle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer